Да послушаме отново кино с Хилда Казасян


Да послушаме отново кино с Хилда Казасян

3311

Хилда Казасян поднови отложеното заради коронавируса национално турне "Да послушаме кино".

Програмата на мултимедийните концерт-спектакли включва най-популярната българска филмова музика. Ще бъдат изпълни любими песни от любими родни ленти. Сред тях са както класиките, включени в "Адаптация", "Момчето си отива", "Любимец 13" и "Козият рог", така и по-новите "Мила от Марс" и "Доза щастие", в който звучи и първата авторска песен на изпълнителката "Ако си тук".

На сцената с вокалистката ще излязат Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет. Специални гости са Васил Петров и  Теодосий Спасов. Първият кавал на планетата също участва в репертоара със своя пиеса - "Пазачът на мъртвите", част от саундтрака към едноименния филм на режисьора Илиян Симеонов.

Оригиналите ще прозвучат в съпровод на Плевенската филхармония. "Изключително съм щастлива, че мога да ви споделя новината за първите ни концерти, след този толкова тежък за всички ни период. Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена, аранжирани по нов, модерен и красив начин от невероятните Христо Йоцов и Живко Петров. Нямам думи, с които да изразя радостта си от възобновяването на възможността да можем да правим това, което умеем най-добре!", възторжено пояснява Хилда.  

Обиколката започва от габровската зала "Орловец" на 1 юли.

Следващите концерти са:

24 юли - София
26 август - Бургас
27 август - Пловдив
14 септември - Казанлък
18 септември - Плевен
5 октомври - Хасково
19 октомври - Видин
21 октомври - Смолян
9 ноември - Враца
11 ноември - Велико Търново

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички