Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Кой спечели пропуск за Broken Silence 2020 и ще ожелезни в Бургас

02.07.2020   MySound.bg
Афишът на фестивала

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши при очаквания засилен интерес.

Предложението този път бе от нашите приятели в Broken Silence, организиращи Broken Silence Black Death Metal Fest 2020 в Бургас. Както е известно, метълът ще трещи в летния театър на 4 юни. Хедлайн ще забие австрийската дет метъл легенда Schirenic Plays Pungent Stench. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кой от трите си проекта Martin "El Cochino" Schirenc НЕ е свирил в България?

Вярното е: Hollenthon

Честито на Николай Колев и Славей Василев.

Знаменитият Martin "El Cochino" Schirenc този път пристига с формацията Schirenic Plays Pungent Stench.

Култовата група Pungent Stench се разпадна през 2007 г. Поради юридически спор тя е принудена да промени името си на Schirenic Plays Pungent Stench. Основателят, вокалист и китарист Martin Schirenc обаче продължи да издава музика и да изнася концерти с различни проекти, но през 2011 година решава да отдаде почит на Pungent Stench и да изсвири един концерт в Истанбул, на който изпълнява няколко песни на групата под името The Church Of Pungent Stench. С него са Mike Gröger (Hollenthon) на барабаните и Hakan Nurcanlı (Art Diktator) на бас. Събитието има огромен успех. След което Schirenc получава множество предложения да повтори това шоу.

През 2013 г. Schirenc се решава да тръгне с The Church Of Pungent Stench на турне по световните сцени. Новият състав включва Mike на барабаните и новият басист Danny Vacuum, когото познаваме от Genocide S.S., Necrony и The Accidents. Първото шоу е на Eindhoven Metal Meeting – това е началото на успешна серия от изяви на големите фестивали в Европа като Graspop Metal Meeting, Hellfest, Brutal Assault, Bang Your Head, Barroselas Metalfest, Neurotic Deathfest, както и в САЩ Maryland Deathfest и 70.000 Tons Оf Metal.

Останалите в афиша на Broken Silence Black Death Metal Fest 2020 са Nemesis (Сърбия), Valak (Румъния), Acherontas (Гърция) и нашите Scapegoat, Day Of Execution, Past Redemption, The Revenge Project и Bolg.

Специално шоу от огнената група Fire Shadows ще украси визуално събитието.

Напомняме, че вече закупените билети важат без допълнителна презаверка.

Цените на билетите за събитието са в следните категории:

До 3 юли по 50 лева;
на входа - по 70 лева.

Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на фестивала. Единствено условие е детето да е с придружител, снабден с билет и декларация за придружаване на непълнолетен. Един възрастен придружител може да съпровожда до две деца.

Билети - в системата на Besttickets и партньорската мрежа: каса Летен театър (Бургас), офис на Besttickets (София, ул. "Шандор Петьофи" 28), магазин "Саунд Гардън" (Бургас), Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК (София), Orange Tickets, Usit Colours и други.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/2279666515581455

"Спечели с MySound.bg" щe продължи скоро.


 2106
100%
 

Юни ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930