Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Младите лъвчета: Метъл Фабрика отваря за JFT и Dumbfound


Младите лъвчета: Метъл Фабрика отваря за JFT и Dumbfound

4059

В третата вечер от поредицата "Метъл Фабрика" - 3 юли, петък, ще гостуват JFT и Dumbfound: двете банди са от ново поколение – свежи, със собствен стил и виждане за сливането на стиловете в музиката, звучат модерно и свирят за забавление.

Вече не им се седи на тихо, искат да ви срещнат и са подготвили специални сетове. И двете групи работят по нови албуми и това означава, че на представянето им този петък ще чуем нови парчета още преди да са издадени.

JFT имат разчупен стил - смесват пънк, хардккор и рап. Запознайте се с музиката им на профила им в Spotify (https://open.spotify.com/artist/0TGlVxXaTIn7Zjp9gGbhWr) и имайте наум, че те я правят "не заради славата и каквото и да било, а заради взаимоотношенията с хората", сиреч намират смисъл най-вече в свиренето на живо.

Алтернативните Dumbfound също интегрират елементи от различни стилове в музиката си – ню метъл, гръндж, пост-рок... и залагат на грууви мелодии и на визиите. Както самите те казват: "Крайната цел е пълно аудио-визуално потапяне на сетивата в обширния вътрешен свят на Dumbfound, привидно осеян с противоречия, но в основата си обединен от движещата сила на по детски чистата идея - да се изразяваме без задръжки". Дебютният им албум "Eat" (2017 г). е във всички стрийминг платформи.

Специално включване ще направят и PSMK.

Билети "Ранно пиле" - 10 лв.
Стандартни билети - 12 лв.
Билети онлайн: https://bit.ly/MetalFactory03July

"Метъл Фабрика" е на открито в двора на "Фабрика 126" и се провежда при стриктно спазване на разпоредбите и ви съветваме да закупите билетите си навреме, приканиха организаторите EventEase.

"Метъл Фабриката" отваря врати в 19.00 ч. След приключването на сетовете, програмата продължава с обилно количество метъл до сутринта. "Фабрика 126" се намира на бул. "Княгиня Мария Луиза" 126, като до входа ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси № 1 и №5 и автобуси № 77, № 82 и № 26.  

"Фабрика 126" предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички