Наливна келтик пънк забава с The Rumjacks в София и Пловдив


Наливна келтик пънк забава с The Rumjacks в София и Пловдив

3589

Австралийските келтик пънкари с ирландски и шотландски корени The Rumjacks ще се завърнат в България с два концерта в Пловдив и София през ноември тази година, известиха организаторите Wrong Fest.
 
Групата ще свири за първи път в Пловдив на 8 ноември като мястото е рок-бар Download. В София, традиционно в клуб Mixtape 5 - на 9 ноември. Точно там през 2017 и 2018 квинтетът изнесе жестоки концерти, като над 600 фена не спряха да куфеят за близо двучасовите изпълнения на живо.

Възпламеняващите лайвове и безкрайните турнета на веселата команда е причина да е споделяла сцена с най-разнообразни групи, сред които Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 година, музикантите натрупаха милиони гледания в YouTube, като само близо 64 милиона от тях са на "Irish Pub Pub Song". През собствения си лейбъл Celtic Punk те издават две EP-та - "Hung, Drawn & Portered" и "Sound Аs А Pound", както и четири мощни албума – "Gangs Оf New Holland", "Sober & Godless", "Sleepin' Rough" и "Saints Preserve Us". До края на годината очакваме и пети албум.

Поради задълбочаващите се проблеми със насилието, в началото на годината, вокалистът на групата Frankie McLaughlin бе заменен с бостънския хардкор и традиоционен келтик пънк глас на Mike Rivkees. Очакваме ново официално видео и песен, както и повече информация за петия диск на групата.

Билети и за двата концерта могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg, също така и в магазини "На тъмно".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички