Миро представя албума МироГлед на живо в Пловдив през септември


Миро представя албума МироГлед на живо в Пловдив през септември

4079

Миро ще представи албум си "МироГлед" премиерно на своята любима сцена - в пловдивския античен театър, от 20.00 ч. на 26 септември.

Сред новите песни са и вече познатите "Очите", "Огън", "Пепел" и "Печат от моята душа". Изпълнителят обещава прецизна селекция от най-обичаните си хитови сингли. Минути след като Миро обяви събитието, в социалните мрежи заваляха въпроси за негови концерти други градове на страната. В рамките на няколко часа над 10% от позволения капацитет на театъра вече бе зает.
 
Билети - в мрежата на "Ивентим" и на касите на Античния театър в Пловдив в различните ценови категории – 20, 30, 40, 50 лв.

Междувременно, песента "Очите" като аудио регистрира над 1 милион слушания в YouTube канала на изпълнителя. Резултатът е толкова впечатляващ, защото е прецедент за България песен без видео да се сдобие с милион "гледаемост" в такъв времеви отрязък.

https://www.youtube.com/watch?v=vGD6CW-VaKs

Парчето беше на първо място и на челни позиции през допустимите 4 месеца в класацията "БНР Топ 20", оглави и се задържа в чарта на БГ Радио "Нашите 10". "Очите" "прозряха" и милион слушатели със силни отзиви във Фейсбук страницата на певеца. Като артист с емблематични видеореализации, новите проекти на Миро – на "Очите" и сега "Огън", са доказателство, че музиката е за тези, които искат да я чуят.  

"Очите" е по музика и текст на Миро, аранжимент: Искрата, микс и мастер - Бате Пешо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички