Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Culture Beat и трима диджеи в афиша на Spice Music Festival 2020


Culture Beat и трима диджеи в афиша на Spice Music Festival 2020

3576

Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat е новото попълнение в програмата на Spice Music Festival, който ще се проведе в Бургас на 7, 8 и 9 август 2020.

Изпълнителите на хитовете "Mr.Vain", "Got To Get It" и "Take Me Away" ще се качат на сцената на 8 август.

Освен тях, към програмата се присъединяват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градуса на настроение да не спада дори за миг през трите фестивални дни.

За огромно съжаление обаче, Bomfunk MC`s отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което означава, че няма да можем да ги видим и в Бургас, известиха организаторите.

Но за един от най-големите фестивали на българското Черноморие вече се приготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те – Technotronic, Masterboy & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще изпеем вечния хит "Asereje", Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, когото също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s Free", италианската денс формация Black Box, LayZee (aka Mr.President) ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo", британското дуо Maxx, което отново се завърна на сцената миналата година, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

Организаторите уверяват, че фестивалът ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета на събитието, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други.

Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана.

Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност, приканиха организаторите.

Spice Music Festival е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудиокасети, и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те.

Припомнете си танците, с които превземахте дискотеките тогава, защото сме ви подготвили незабравимо фестивално изживяване – най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това - в уникален формат и на метри от морския бряг.

Билети за трите фестивални дни - от EpayGo и в офис мрежата на EasyPay в цялата страна.

Следете Фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy - станция № 1 за музика от 90-те.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички