Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ралица Спасова В твоя свят


Ралица Спасова В твоя свят

3286

Четвъртата самостоятелна песен на Ралица Спасова вече е факт.

"В твоя свят" е третият проект на вокалистката и Аян Шукри - Jay Cee, носител на наградата за най-добър бийтмейкър в наградите на 359 Hip-hop за 2017 година. И този път Ралица предпочете разнообразието и заложи на модерно ар-ен-би звучене. "В твоя свят" се сдоби и с видео, въпреки затруднената ситуация заради пандемията. Клипът е заснет в Карлово да покаже, че българската природа може да намери място и в съвременното творчество - съчетание на прекрасна гледка и модерно звучене и текст. В кадрите изпълнителката си партнира с актьора Петър Андреев. Клипът е дело на Майк Бази, работил още с Павел и Венци Венц.

Ралица Спасова е на 26 г. от София. Започва да се занимава с музика от ранна детска възраст, като дълги години е ученичка на Румяна Георгиева от група Трик. След това завършва "Поп и джаз пеене" в НМА "Панчо Владигеров" през 2017 г. в класа на Валентин Асенов, асистент на Стефка Оникян. До момента публиката я познава като Rally Spassova с по-динамичните ѝ песни "Играй" и "Надявай се", като с първата печели наградата на зрителите в големия фестивал за популярна музика BG Music Festival в Сандански през 2018 година.

Ралица е работила и с големи имена в българската популярна музика, сред които Димитър Гетов и Димитър Керелезов. През 2015 година записва нов вариант на песента "Шемет", която в оригинално изпълнение е на Георги Христов, с когото е работила пък по време на неговите големи концерти в зала 1 на НДК в последните години. През 2019 година певицата е беквокалист на Ивайло Гюров в голям му концерт в зала "България". Участвала е и в телевизионни и радиокласации ("Ново 10+2" по БНТ2; "7 в 11" по БНР), които е печелила с парчето "Шемет". През 2019 година записва песента "Забравен град" - нежна балада, с която участва във фестивала "Бургас и морето". Музиката на "Забравен град" е създадена от ANP Music Production - Петър Алексиев и Алекс Нушев, а текстът - от талантливата Йоана Мирчева. Беквокалите са изпълнени от добре познатия певец от първия сезон на Music Idol Теодор Койчинов. С нея Спасова се класира сред 12-те финалисти на фестивала "Бургас и морето 2019" и я изпява на самия фестивал пред препълнения летен театър в Бургас това лято. После реализира видеото към песента. Клипът е заснет в София и Бургас.
 
През 2017 година Ралица се снима и в известния тв риалити сериал "София - ден и нощ", където участва в ролята на Петя - близка приятелка на една от главните героини - Карина Николова, в ролята на Теди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички