Поли Генова се завърна ударно със сингъла How We End Up


Поли Генова се завърна ударно със сингъла How We End Up

3725

Поли Генова се завърна ударно на сцената с парчето "How We End Up".

Официалната премиера се състоя в нейния YouTube канал и всички музикални платформи чрез Warner Music. Парчето, което огласи новия албум на певицата "Твоя", влезе директно в Топ 10 на официалната класация по излъчвания в България, изготвяна от BMAT и ПРОФОН.

"How We End Up" беше представена предпремиерно по време на Годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив в началото на юли. Това е първата песен на Поли Генова след майчинството.

Музиката е дело на naBBoo, с когото Поли си партнира за втори път след колаборацията им по хита "Perfect Love". naBBoo е изключително успешен композитор и музикален продуцент. Член е на журито на наградите Grammy и е работил със световни звезди от ранга на Кайли Миноуг. Текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix. Хореографията е дело на Милен Данков, който работи по клипа заедно с Поли в продължение на месеци. Режисьори на видеото са Евгени Тодоров и Атанас Генов.

Тази, както и всички останали песни от "Твоя", са част от световния каталог на Warner Music.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички