Sabaton - подаръкът на Midalidare Rock In The Wine Valley 2021


Sabaton - подаръкът на Midalidare Rock In The Wine Valley 2021

3687

Както MySound.bg вече съобщи, второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 15, 16, 17 и 18 юли 2021 година.

Към вече потвърдилите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil, The Dead Daisies, Freedom Call и Project Renegade се присъединяват и шведските пауър метъл герои Sabaton, които добавят още един ден към вече обявената силна програма. Те ще бъдат хедлайнъри на 15 юли (четвъртък), а останалите участници в този ден ще бъдат обявени допълнително.

За всеки, закупил тридневен билет, допълнителният ден ще може да го надгради и да закупи пропуск за целия фестивал на цена от 120 лева. Срокът за това е до 1 октомври 2020-а година. Това е и подаръкът към всички онези, които повярваха и не върнаха билетите си, а дори напротив - продължиха да подкрепят събитието, купувайки пасове в тези особени за всички ни времена. По този начин организаторите искат да им благодарят.

След почти две десетилетия от създаването си, шведските пауър метъл герои Sabaton затвърдиха репутацията си на една от най-работещите групи в бизнеса - спечелвайки легиони от лоялни фенове по целия свят, записвайки осем студийни албума (включително два с платинени продажби) и получавайки всевъзможни номинации. Имат многобройни награди. Известни със своите китарни рифове и разпознаваем глас на вокалиста Joakim Brodén, групата отказва да бъде вкарана в точно определен стил. Феновете трябва да ги знаят само като Sabaton: метъл бандата, която пее за войните в реалния живот и хората, които играят роля в тях - на изтощителни кампании и ослепителни актове на храброст, на великолепни победи и трогателни лични борби. Истински истории, по-невероятни от всякакви измислици.

Билети:

Билетите, закупени за изданието през 2020 г., ще важат за догодина без презаверка. Пропуски за новото издание през 2021 година са в продажба чрез мрежата на Eventim.

Цените остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнър Sabaton – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнър Running Wild – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнър Within Temptation – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнър Judas Priest – 80.00 лв.
Тридневен билет (петък-неделя) – 120.00 лв.
Пропуск за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley - на:

https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички