Pavell & Venci Venc превзеха Баба Вида


Pavell & Venci Venc превзеха Баба Вида

4191

Първото издание на Summer Vibes Festival Vidin 2020 премина с огромен успех, а Видин стана свидетел на невиждано парти.

Хиляди желаещи се събраха в парка на крепостта "Баба Вида", за да се забавляват и пеят заедно с Dara, Pavell & Venci Venc, Yoana, Monty и Petya Alexa.

В двата фестивални дни малки и големи взеха участие в "Игрите на 90-те", които имаха за цел да изкарат децата извън дигиталния свят и да запълнят липсата на реално общуване извън виртуалното пространство. Игри като народна топка, дама, ластик, криеница, дърпане на въже, шоколад и много други, дадоха прекрасна възможност и на родителите да се върнат към спомените от детството си.

Стотици видинчани се включиха в музикалната и танцова работилница на Димитър Кърнолски и хореографа "хамелеон" - Захари Нанков. 10 от тях бяха избрани да пеят и танцуват по време на концертите заедно с Dara и Pavell & Venci Venc, като видимо бяха преодоляли сценичната треска благодарение на екипната работа на педагозите.

Първото издание на младежкия фестивал Summer Vibes Festival Vidin 2020 бе официално открито с реч на зам.-кмета на община Видин – г-жа Борислава Борисова. Големият концерт стартира с неповторимите Monty & Petya Alexa, които се раздадоха на макс за своите фенове. Веднага след тях на голямата сцена се качи и Dara, която впечатли с уникален стайлинг и изпълни най-големите си хитове, сред които "Darbie", "Недей", най-новата си песен "Ай-ай" и други.

Грандиозният финал на Summer Vibes Festival Vidin 2020 настъпи, когато Yoana и Pavell & Venci Venc буквално превзеха крепостта "Баба Вида". Концертът започна със звездите, които се бяха качили на една от кулите на двореца, за да приветстват своите фенове на голямото шоу. Красивата Yoana създаде еуфория сред публиката с дебютната си песен "Да не спим" и летния хит "Fiesta". След нея Pavell & Venci Venc предизвикаха луд фурор с появата си на сцената.

За завършек на вечерта двамата изпяха новата си песен "Булгари" под светлините на красива заря, която бе подарък от община Видин за присъстващите на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички