Рут Колева влезе в MTV–САЩ с парчето Candy Coated


Рут Колева влезе в MTV–САЩ с парчето Candy Coated

3390

Знаем, че е различна, но това вече е клише.

Виждаме, че изглежда суперстилно, макар да е "оперирана" от суета и някак между другото вкарва тренд. Обичаме да слушаме Рут Колева, защото, както самата тя казва, "правя хубава музика, с отношение" -  а то сега ѝ се връща и  от американските меломани.

Песента на Рут "Candy Coated", която добрите медии отразиха преди месеци, вече е част от официалната селекция на MTV - САЩ. Така за пръв път български изпълнител успява да влезе толкова ударно в уважавана медия през Океана и да постави във визитката си работа с американски продуценти. След този успех летвата се вдига до новия проект на Рут Колева "On My Way", облечен отново със зашеметяваща визия, чиста музика и онази кристална Рут, от която не ти се иска да мърдаш и на нота. Също като "Candy Coated", която има своята кауза (виж Harper's Bazaar USA ), и "On My Way" е песен с мисия. Посветена е на онзи убийствен натиск в отношенията, който може да доведе до лудост и накратко се определя като насилие във връзката. По време на пандемията певицата осъзнава, че човек наистина има нужда да се фокусира върху себе си. Трудният момент идва от невъзможността изпълнителите  да осъществяват турнетата си.

"Идеята за този проект дойде точно от взаимоотношенията с такъв човек - нарцисист – споделя Рут. – Тънък психологически инквизитор, агресор, който винаги търси вината в другия. В един момент толкова ти се иска да избягаш, че си съгласен да поемеш тази вина – несправедливо, за да може само и само да си тръгнеш. Готов си в очите на другите ти да си негативният персонаж, за да запазиш себе си… Не се говори достатъчно за такъв вид взаимоотношения, а са доста често срещани. Трябва голяма вътрешна сила, за да изчезнеш от такава връзка, да направиш тази крачка! Независимо от това какво казват другите – трябва да си тръгнеш от нещо, което е отровно".
 
Видеото на "On My Way" не показва стандартна история, а се разхожда по ръба на възприятията. В този проект Рут Колева работи изцяло с български екип, макар и от различни точки по целия свят. Клипът е създаден в Манчестър, музиката и текстът са писани в Лос Анджелис, миксът е произведен в Хонконг, а самият запис е реализиран в София.

"On My Way" в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=U_QIxmXBrSQ

Последвай Рут Колева: Album "Confidence. Truth" on Spotify and Apple Music

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички