Yoana - по-красива от всякога в Нямат любов


Yoana - по-красива от всякога в Нямат любов

3764

Свикнахме, че когато Yoana има нов сингъл, то той зазвучава навсякъде.

След "Да не спим" и "Fiesta", сега е ред на "Нямат любов". Това е третият музикален проект на изпълнителката и съвсем прилича на нея – запомнящ се, динамичен, танцувален, с позитивен вайб. Огромната армия от последователи на Yoana в социалните мрежи, нарекли себе си #Yowners, също нетърпеливо чакаше появата на песента и видеото към нея, в което любимката им изгрява по-красива от всякога.    

Скок с парашут, вихър, смелост са все образи, които взимаме и от текста на "Нямат любов", и от визуализациите към песента. Екстремните спортове винаги са били важни за Yoana, но в новия си проект тя успява да ги съчетае и с другата си страст – стайлинга. За снимките на видеоклипа изпълнителката сама подбира всичките си визии, като комбинира ексцентрични цветове и подчертаващи формите костюми с красиви бижута и нежен грим. Част от вида ѝ стават и 30-метрови плитки, специално изработени за снимките на видеото.

"Тази песен не е за лятото, нито за зимата… Тя е просто за моментите, в които обичате толкова силно, че почти никой не може да ви разбере", споделя Yoana. Парчето "Нямат любов" е дело на малък, но много талантлив международен екип, част от който са Dara, Елеонора от 4Magic, шведският хитмейкър Fabian Thorsson и Tooji Keshtkar, представил родната си Норвегия на конкурса "Евровизия" през 2012 година. Песента е създадена още в първия ден на международния творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp.

"Написахме това парче с много настроение и позитивна енергия за по-малко от ден. Щастлива съм, че съм част от авторския екип зад новия сингъл на Yoana, тъй като много я харесвам, подкрепяме се взаимно и вярваме, че споделената женска сила води света напред", споделя Dara.

Автори на текста към "Нямат любов" са Венцислав Чанов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Станислава Армутлиева. Видеоклипът е заснет със съдействието на Cola-Cola.  

Официалната премиера на "Нямат любов" се състоя в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и в музикалните телевизии. Сингълът е наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – Deezer, Spotify, Apple Music, Tidal и други.

YouTube:

https://youtu.be/b9HkZY1CM74

Yoana@Tik Tok

Virginia Records@YouTube

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички