Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Поли Генова се вихри в ефира на Европа, Русия и Латинска Америка


Поли Генова се вихри в ефира на Европа, Русия и Латинска Америка

3611

С новата си песен "How We End Up" Поли Генова влезе в програмата на най-известния музикален ТВ канал в света МTV.

Клипът ѝ вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето спечeли българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

Само месец след излизането на сингъла, той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. Парчето е под № 1 в класацията "Българските 5" на радио и телевизия City и на второ място в "Нашите 10" на БГ Радио. Все повече почитатели се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със  собствени интерпретации на танца от клипа на "How We End Up".

"Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че "How We End Up" ще продължава да носи много летни спомени не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове", заяви певицата.

Както MySound.bg вече писа, "How We End Up" е дело на световноизвестни професионалисти. Музиката е на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya. Тя е позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix.

Парчето е пилотен сингъл към новия албум на Поли – "Твоя", по който певицата работи в продължение на 2 години. Дискът включва както вече издавани песни, така и нови  композиции, включително и дуетите на Генова с Мария Илиева, Графа и чуждестранни изпълнители.

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Сред най-известните ѝ песни са "На инат", "Солени дни", "Още", "Героите", "Perfect Love", "Г-н Президент" и др. Поли е един от най-успешните български участници в "Евровизия", като през 2016 г. спечели престижното четвърто място. Парчето "If Love Was А Crime", с което участва, се превърна в хит в Европа. През 2015 година вокалистката беше водеща на финала на детската "Евровизия", проведен в България, с което стана изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години певицата бе жури в най-гледаните музикални риалити формати в България "X Factor" и "Гласът на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички