Фрактура шумно се завръща в ефир с Martin Schirenc и Avantasia


Фрактура шумно се завръща в ефир с Martin Schirenc и Avantasia

4084

Премиера на новите клипове на Marilyn Manson, Primal Fear, U.D.O. и Corey Taylor предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя.

Както MySound.bg съобщи, предаването на Васко Катинчаров се завръща в ефира на телевизия Diema след лятна пауза на 6 септември.

В рок шоуто довечера ще бъде излъчено интервю с Martin Schirenc (Pungent Stench) (вляво на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Avantasia за родните фенове. В програмата са още концерт на Dee Snider и репортаж от белгийския фестивал Dunk!Fest.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Judas Priest, Black Stone Cherry ще правят кавър на Robert Johnson, класическото парче ще бъде нa Mercyful Fate, в Exotic ще бъдат представени 99mm Parabellum Bullet, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Suicidal Angels в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Bring Me The Horizon, Necrophobic, Gone Is Gone, Saint Electrics, Crazy Town и Spiritbox също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на:
www.facebook.com
"Фрактурa"  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички