България търси талант очаква новите си звезди


България търси талант очаква новите си звезди

4054

Аматьори и професионалисти, ентусиасти и смелчаци от близо и далеч на възраст от бебе до баба имат шанса да станат част от новия сезон на "България търси талант".

Достатъчно е да притежават впечатляващи умения, без никакви ограничения в областите на изява. Докато онлайн записванията за следващия сезон на така популярното шоу вече вървят, екипът на продукцията дава възможност на кандидатите да завоюват място в култовото риалити и на живо - във Варна (хотел "Аква" от 9.00 до 18.00 часа) на 19 септември и в София (хотел "Триада" от 9.00 ч. до 18.00 часа) на 20 септември. За отворените кастинги не е необходима предварителна регистрация. Те ще се проведат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Всеки, който няма възможност да пътува или предпочита да избегне живия контакт с предварителното жури на "България търси талант", може да се запише в онлайн формата за кастинг. Вече регистрираните в онлайн системата не трябва да се явяват и на прослушванията във Варна и София.

Първата крачка към наградата от 50 000 лева може да направи всеки, който има с какво да впечатли останалите; всеки, който вълнува с дарованията си или притежава умения, които другите нямат; всеки, който иска да предизвика и надскочи себе си. Добре дошли са комици, актьори, танцьори, музиканти, фокусници, акробати, вентролози, дресьори, жонгльори, имитатори, кукловоди, циркови артисти и хора с всякакви други таланти и сфери на изява, приканиха от екипа на предаването.

"България търси талант" е по лиценз на световния формат Got Talent, който през 2014 година влезе в Книгата на Гинес като най-успешното шоу в своя жанр в света. Създаден през 2006 година от Саймън Кауъл, форматът днес се излъчва в над 60 държави по света.

Шоуто по bTV се реализира от продуцентския екип на телевизията, който стои зад успеха и на емблематичните формати "Гласът на България", "MasterChef България", "Шоуто на Николаос Цитиридис" и "Преди обед".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички