Концертът на Бет Харт у нас се отлага за догодина


Концертът на Бет Харт у нас се отлага за догодина

3158

Заради ситуацията с COVID-19 в световен мащаб, Европейският континент остава затворен за граждани, влизащи от САЩ.

В същото време продължават да важат наложените рестрикции за концертните зали на закрито, което прави невъзможно провеждането на големи културни събития през есенния и зимния сезон. Това наложи Бет Харт да отмени голямото си европейско турне, предвидено за тази есен в десетки градове на Германия, Чехия, Румъния, включително и концерта ѝ в България на 19 октомври. Екипът положи всички усилия и договори нова дата за среща на родната публика с американската блус звезда. Тя ще пее в зала 1 на НДК на 9 юли 2021 година, известиха организаторите на изявата у нас "БГ Саунд Стейдж".

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За онези от вас, за които новата дата е неудобна, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 г. Презаверките/ замяната ще могат да се правят в "Ивентим" по установен ред.

Подробности - тук:

http://www.bgsoundstage.com/#inf_corona

Благодарим ви за доверието, за търпението, за добрия вкус към музиката! Сигурни сме, че верните фенове на Бет ще я докачакат и отново ще могат да я прегърнат през юли 2021 година, подчертават организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички