Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception


Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception

3725

Съвместен концерт на Eufobia, Magnetic и Deception предстои в "Метъл Фабрика" този петък, 18 септември, известиха организаторите от EventEase.

Eufobia е банда от София, която всеки роден фен на по-твърдите стилове познава. Момчетата свирят дет метъл, имат голям концертен актив и три албума. Това са фактите. И още един любопитен: Eufobia свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air в Германия през 2018 година като резултат от спечелването на битката на местно ниво на Wacken Metal Battle. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните в нея са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си. Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.

Софиянците Magnetic определят стила си като ню метъл/прогресив кросоувър. От създаването си през 2012 година до днес бандата търпи промени в състава и напредва стъпка по стъпка с авторски парчета и концерти у нас и в Румъния и към 2020 г. е менажирана по-добре и дори има свои букинг агенти за страната и за чужбина. Момчетата вече са по-обиграни, представят на живо авторски материал с увереност. Тази увереност е затвърдена от наситената със събития за групата 2019 г. Иначе в актива им като подгряваща състав за по-големи имена стоят Annihilator, Harakiri For The Sky, Elvenking… Планираната концертна обиколка на Magnetic за тази година бе отменена заради извънредната ситуация с коронавирус, но момчетата успяха да пуснат видео към нов сингъл със заглавие "Last Moment". Парчето ще бъде представено на 18 септември.

Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал. Той ще бъде събран в албум със заглавие "World Оf Blind". Преди официалната му премиера бандата ще представи част от него на живо в "Метъл Фабрика". Deception изнесоха концерт на 1 март и после имаха планирани участия за 15 март и 18 юли, но обстоятелствата се стекоха така, че тази среща с публиката ще стане факт довечера. Как подготвяш почвата за дебютното си издание, не е никак малък залог–това е важна крачка и старите кучета Eufobia подават ръка.

Билети:

"Ранно пиле": 10.00 лв. / Стандартни: 12.00 лв.

Онлайн билети: https://bit.ly/MetalFactory1809

На каса: магазин "На тъмно", ул. "Иван Вазов" 13

"Метъл Фабрика" ще отвори врати в 18.00 ч. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички