Живот като на кино: Милица Гладнишка, Васко Спасов и Мишо Йосифов


Живот като на кино: Милица Гладнишка, Васко Спасов и Мишо Йосифов

3517

Суинг, рок, вагон от комедийни скечове и преливащо от женственост енергийно торнадо на име Милица Гладнишка – какво повече му трябва на човек, за да заживее един "Живот като на кино"?

Две неща: помощ от приятел, която да издуха негативизма от настроението, в лицето на Михаил Йосифов секстет, и сърцат разказвач на музикални истории като пианиста Васил Спасов. За първия си концерт в София след карантината, комедийната фурия и една от най-добрите джаз формации избраха Joy Station, датата е 17 октомври. Началният час за скок "във филма" е 21.00.

Взривоопасен тандем за пред публика, гласът на Милица Гладнишка и тромпетът на Мишо Йосифов чертаят сюжетни линии, в които силата на духа тържествува и в най-апокалиптичната сцена. Програмата включва хитови песни от култови филми като "Кръстникът", "Сексът и градът", поредицата за Джеймс Бонд, анимациите "Ну, погоди", "Семейство Флинстоун" и др. Милица ще пее на 8 чужди езика, сред които унгарски и китайски, който звучи в началото на джаз стандарта "Anything Goes" от "Индиана Джоунс и Храмът на обречените". Сцената ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи.

В унисон с противоепидемичените мерки, клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на "Фантастико", в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station, приканиха организаторите.
 
Събитието се осъществява с подкрепата на "Елит-Мес".

Снимка: София Вълкова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички