Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Kris Gran: Всичко ще дам


Kris Gran: Всичко ще дам

3615

Млад и многообещаващ, Kris Gran е готов с новата си авторска песен.

Тя се казва "Всичко ще дам ("You Got Me Like"). Вече по традиция 24-годишният бургазлия е основен автор на проектите си. В настоящия e написал текста. За музиката и аранжимента дели кредити с Димитър Атанасов.

Видеото на "Всичко ще дам ("You Got Me Like") е дело на Иван Бъчваров. Снимките са се състояли в два дни на красивия остров Св. Анастасия и в Морската градина на Бургас. Именно клипът е бил повод Kris Gran за пръв път да стъпи на острова, въпреки че е родом от Бургас. За да бъде още по-запомнящо се, морето се е вълнувало от музикалните подвизи на Kris Gran и екипа не по-малко от самите тях и е вдигнало адреналина им при пътуването с корабче до Св. Анастасия.

Главните роли в клипа са поверени на танцьорите и хореографи Зорница Вълкова и Иван Карастоянов.

Kris Gran (Кристиан Грънчаров) се превърна в абсолютен любимец на телевизионните зрители със запомнящото се участие в отбора на Владимир Ампов-Графа в "Гласът на България" през 2017 година. Веднага след финала той получи подкрепата именно на своя ментор за дебютното си парче "Завинаги".
 
Kris обаче избира да направи пауза веднага след това, за да завърши бакалавърската си степен в специалност "Поп и джаз пеене" в Консерваторията, а в момента учи магистратура по "Педагогика на обучението по музика". Завърна се на поп сцената в началото на 2020 година с ново име - Kris Gran, и няколко нови песни - "Пепел", "Океански вълни", "Две сърца" и най-новата "Всичко ще дам".

Кристиан Грънчаров е на 24 години от Бургас. От 6-годишен свири на пиано, а когато е на 9 баща му започва да го учи на китара. И двамата му родители са музиканти, но не са избрали музиката за свой професионален път. Въпреки всичко Крис е влюбен в музиката и завършва "Поп и джаз пеене" в Консерваторията. После записва магистратура "Педагогика на обучението по музика" отново там.

Споделя, че се вдъхновява от музиката на Ед Шийрън, артистът, с чийто кавър спечели всички в "Гласът на България".

"Всичко ще дам" е реализиран със съдействието на община Бургас и стипендия за млади артисти от Националния фонд "Култура".

Kris Gran - "Vsichko Shte Dam (You Got Me Like)" (Official Music Video)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички