Вокалистката на Sevi издава самостоятелен албум


Вокалистката на Sevi издава самостоятелен албум

3394

Светлана Близнакова обяви дата за промото на предстоящия си дебют.

Както MySound.bg вече оповести, в последните три години вокалистката споменаваше, че замисля тази стъпка и работи по материал за солов албум, но поради ангажиментите с бандата време за реализацията му все не ѝ остава.

Най-сетне, след близо двугодишна работа, дискът е готов, а феновете ще имат възможността да чуят фронтдамата в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на групата. Рок-акустик, примесен с елементи от различни стилове, жив, натурален саунд и теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.

Вдъхновено от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното, изданието носи заглавието "Tomorrow". В него взимат участие и Рали Велинов от Sevi, Александра Зернер, Alberto Steri, Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell) и други.

По-голямата част от записите са осъществени в Pepinio Records Studio, където музикантите експериментират с различни звуци и инструменти. Петър Братанов (Pepinio) също се включва в някои от аранжиментите с китарни партии и сола.

Официалното представяне на "Tomorrow" ще се състои на 15 ноември в Sofia Live Club заедно с  премиерата и на видеото към едноименния сингъл.

Вратите отварят в 19.30 ч. Начало - в 20.30 ч.

Билети - на касите на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

https://www.facebook.com/events/2794772270734480

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички