Jeremy? и Ицо Хазарта стартират сезон 2020/21 в Sofia Live Club


Jeremy? и Ицо Хазарта стартират сезон 2020/21 в Sofia Live Club

3679

През октомври Sofia Live Club дава старт на най-дълго чакания сезон за последното десетилетие, гарантирайки нови предизвикателства и музикални приключения с приятели, с които да танцуваме и пеем до късните часове.

Една от най-успешните и обичани съвременни инди-рок банди Jeremy? ще забие в столичния клуб на 2 октомври, петък. Формацията, която звучи несравнимо, ще се качи на сцената, за да среже лентата на купона и да даде подобаващ старт на музикалния сезон за 2020/21 година. Специални гости ще са певицата Тони, небезизвестното момче с рок-ен-рол душа Свилен Ноев и любимецът на малки и големи от големия екран и миналогодишното издание на "Гласът на България", най-разпознаваемият басов глас на територията на България Кирил ХаджиевТино.

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще струват 20 лева.

В събота, 3 октомври, Ицо Хазарта ще разтърси подземието на НДК. Ненадминатият уличен поет ще се изяви отново в компанията на Homelesz, балет Нова и DJ Cass. Очаква ни луда вечер с много танци и купон до късните часове на октомврийската нощ, уверяват от управата на популярния клуб.

Билети - в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева, на място ще са по 25 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички