Simon и новата ѝ Diva


Simon и новата ѝ Diva

3093

Естествено кестенява, дълга до кръста коса (по време на изолацията скъсена до рамeнете); предизвикателни извивки; натурални съблазнителни устни; татуси с тайна символика, 162-сантиметрово миньонче, зодия Дева, с котешки поглед и също толкова вълнуваща походка…

Така биха описали Simon, ако беше модел или актриса. Но тя е певица и тогава си заслужава да се каже: чуйте и вижте новия ѝ хит "Diva", първи като част от страстното музикално семейство на Kings Records и пореден за една от най-атрактивните ар-ен-би изпълнителки.

Виж "Diva" ТУК

Simon вече има няколко успешни парчета зад гърба си ("Trendy", "В съня ми", "Cleopatra"). Стабилно и професионално започва да се занимава комерсиално с музика още 16-годишна. Днес, вече на 19, има призови места от международни музикални конкурси, пет авторски парчета с реални гледания и "чисти" реакции в социалните мрежи. "Разчитам само на таланта си, макар че поддържам външния си вид - споделя Simon - Зная, че живеем в XXI век и максимата "сексът продава" е като закон, но аз не смятам, че за един млад изпълнител визията и сексът трябва да са водещи за творчеството му. Аз съм много упорита и цял живот съм се занимавала с музика. Това е нещото, което искам да правя и съм сигурна, че го мога".

• "Моженето“ при Simon открива учителката ѝ по музика във втори клас.
• Следват музикални конкурси в Прага, Турция и Румъния - повечето от тях с призови места, а на всички с бурни аплодисменти след демонстрацията ѝ на хитове на Уитни Хюстън.
• Втората ѝ песен е писана от Боро Първи. "За мен това е чест - споделя Simon - Всеки знае, че Боро Първи много трудно склонява да работи за някого".
• От това лято Simon е част от екипа на латинокралете Torino & Pashata и техния лейбъл Kings Records.
• "Diva" е създадена специално за Simon от Torino & Pashata. Музиката е на Тодор Димитров и Павел Денов, Росен Стоев и Lu ATS, към която Simon добавя уникалното си канто. Текстът е дело на Тодор и Павел.
• С "Diva" Simon прави лек завой от ар-ен-би стила, който така добре ѝ се удава. Под влиянието на новите си продуценти младата изпълнителка се пробва в регетона.
• Татусите на сексапиланата брюнетка са четири, създадени след важни моменти в живота ѝ; посветени на жените, които са я направили това, което е: "Имам кръст на ключицата, на глезена 4-ка, която е свързана с моята баба, и две на ръцете ми, свързани с майка ми".

Последвай Simon: https://www.instagram.com/simon.kingsrecords

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички