Хип-хоп фурията Ники Минаж стана майка


Хип-хоп фурията Ники Минаж стана майка

3128

Американската рапърка, певица и актриса Ники Минаж е станала майка за първи път, извести "Контактмюзик".  

37-годишната вокалистка е дарила съпруга си Кенет Пети с дете. Източници, цитирани от сайта за знаменитости Ти Ем Зи, твърдят, че бебето се е появило на бял свят в сряда в Лос Анджелис, без да разкриват подробности около пола или името му.

Предположения, че изпълнителката на "Anaconda" е бременна, се появиха още през май, когато Минаж разкри, че се изкушава от някои храни и се бори с гадене. Тя обяви официално, че чака дете в края на юли, като сподели няколко снимки в Instagram, на които с гордост демонстрира наедрялото си коремче, облечена в оскъдни тоалети. Тя не изневери на стила си и смени няколко визии в специалната фотосесия. "Любов. Брак. Бременност. Преливам от вълнение и благодарност. Благодаря на всички за хубавите пожелания", написа певицата към една от снимките.

Рапърката се омъжи миналата година за Кенет Пети, месец след като заяви, че ще се оттегли от музикалната сцена, за да се фокусира върху семейството. Минаж впоследствие продължи да работи, получи и награди.

Двамата, които са били гаджета като тийнейджъри, отново се събраха през 2018 година. Мъжът ѝ има тъмно минало - той е лежал в затвора за изнасилване на непълнолетна и убийство от първа степен, припомнят световните агенции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички