Спечели биографията на Фреди Меркюри!


Спечели биографията на Фреди Меркюри!

4124

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог излезе "Фреди Меркюри: Биография" на Лора Джаксън (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с луксозното издание. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

До кого от бъдещите колеги на Фреди в Куин се установява семейството му, след като се премества в град Фелтъм, Великобритания, през 1959 година?

Крайният срок е 14.00 ч. на 12 октомври, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Freddie

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще бъде уведомени как и кога ще могат да получат своите награди.

Успех на всички!*

Секс, наркотици и рок-ен-рол, но и божествен талант се преплитат интригуващо в биографията на гениалния вокалист на Queen.

Със специфичните си жестове на сцената и с божествения си глас Фреди Меркюри – певецът на знаменитата британската банда, е една от рок звездите, които са оставили ярка следа не само на музикалната сцена, но и в световната история. Съдбата на краля със звезден глас оживява отново в превод на Цветана Генчева.

Родено с името Фарух Булсара, гениалното момче от остров Занзибар остава енигма години след трагичната си кончина. Истинска стихия на сцената и в студиото, но и човек, раздиран от терзания и противоречия – считаният за един от най-влиятелните рок музиканти певец печели милиарди сърца по света и се превръща в легенда с умението си да изправя на крака стадиони от почитатели и да вдъхва живот на всяка песен. Винаги готов да се изправи срещу общоприетото, той успява да предизвика истинска революция в света на музиката. А ексцентричният му начин на живот и до днес буди противоречиви мнения.

"Фреди Меркюри: Биография" проследява пътя на вокалиста от детските му години на остров Занзибар, през първите му години във Великобритания – времето, в което Меркюри се опитва да пробие на рок сцената със Smile, годините му в колежа по изящни изкуства и раждането на звездата на кралицата, турнетата и уникалните записи – та до трагичната му смърт след заразяването на Меркюри със СПИН и отзвука, която тя има по света.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички