Виктория и Alright номинирани за най-добро видео в OGAE Contest


Виктория и Alright номинирани за най-добро видео в OGAE Contest

3183

Видеото към парчето "Alright" на Виктория ще представи България на OGAE Video Contest 2020 - международен онлайн конкурс за най-добър клип.

Нашата участничка в "Евровизия" 2020 и 2021 беше номинирана от родния фенклуб на "Евровизия" OGAE Bulgaria.

Както MySound.bg вече писа, "Alright" е първият проект на Виктория след отмяната на миналогодишното издание на конкурса и вторият, в който тя застава на режисьорския стол.

Клипът, който беше презентиран в края на юни, е реализиран от екипа на Four Elementz. Негово дело е и видеото към "Tears Getting Sober" – песента, с която Виктория трябваше да представи България на "Евровизия" 2020. Кадрите към "Alright" са заснети в новата мултифункционална зала "Арена Бургас" и на красивия плаж "Перла" в Приморско.

OGAE Video Contest се провежда за 17-а поредна година. Победителят, който ще бъде обявен в края на декември, се избира чрез гласуване на членовете на всички 24 клуба в цяла Европа. През 2019 година отличието отиде при украинската певица Maruv и видеото към "Siren Song". Клипове на Coldplay, Stromae и Indila също са призирани през годините.

Междувременно Виктория Георгиева - Victoria продължава с подготовката си за "Евровизия" 2021. Музикалната надпревара трябва да се проведе между 18 и 22 май в Ротердам. Организаторите на събитието гарантираха, че конкурсът няма да бъде отменен този път. Песента, с която България ще бъде представена пред близо 200-милионна аудитория, ще стане ясна през март. Освен нашата страна още 40 държави ще премерят певческите си таланти.

БНТ 1 ще излъчи двата полуфинала от конкурса на 18 и 20 май и големия финал на 22 май от 22.00 часа българско време.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички