Venci Venc отговаря на Pavell със соловия си проект Аз или нас


Venci Venc отговаря на Pavell със соловия си проект Аз или нас

2926

След соловата песен "Чай" на Pavell, и другата половина на суперуспешния тандем Pavell  Venc’ изненада със свой собствен емоционален проект - "Аз или нас".

"Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В "Аз или нас" има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен", споделя той.

По музиката на "Аз или нас" Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен заради "Не бих могъл" с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към "Аз или нас" е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят на 40 километра от София под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.  

В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

"Аз или нас" е в радио- и телевизионния ефир, в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички