Tango Cats - 20 години танго в България


Tango Cats - 20 години танго в България

3570

20 години аржентинско танго в България с Tango Cats (20 años Tango Argentino en Bulgaria) ще бъдат отбелязани в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 7 ноември, събота.

Предстоящият концерт ще сложи началото на специална вечер за всички любители на танца на страстта, уверяват организаторите.

Тango Cats се ражда от любовта на трима български музиканти към танца на страстта през 2016 година. "Котките" обаче разбиват познатото, с което публиката свързва този стил, за да му вдъхнат различно звучене и нов живот.

Музиката на Tango Сats е новаторска. Но стремежът на музикантите е тангата да бъдат съвсем автентични, така че да се запази духът на танца и усещането за ритъм и красота. Мостът между традиционното и новото звучене изграждат аранжиментите на Младен Тасков, който "опитомява" всякакви стилове с невероятен финес.

Концертите на Tango Cats никога не са едни и същи. В своите представяния групата изненадва публиката с различни аранжименти, гост-музиканти и изпълнители.

Tango Cats ще се представи в състав:

Орлин Цветанов - цигулка
Зорница Цветанова - пиано
Младен Тасков - пиано и аранжименти
Христо Коликов - вокал
Ангел Маринов - бандонеон
Веселин Веселинов - Еко - бас
Стоян Янкулов - барабани

Музикантите ще бъдат подкрепени и от водещите български танцьори от последните 20 години: Чавдар Крумов и Йорданка Иванчева, Добрин Недев и Мирослава Цветкова /Лия Данова, Васил Николов и Тоня Клисурова, Андрей Ненчев и Мира Карадилова, Васил Дипчиков и Виктория Петрова, Илия Четроков и Божина Ангелова и Владислав Петров и Мария Узунова.

Sofia Live Club ще отвори врати в 19.00 ч.

Билети в предварителна продажба чрез мрежата на Eventim на цена 20 лева, на място  - 25 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички