Нов сингъл от DJ Mr. Moon и Маги Алексиева–Mey звучи по цял свят


Нов сингъл от DJ Mr. Moon и Маги Алексиева–Mey звучи по цял свят

2872

Водещият на Jazz FM радио DJ Mr. Moon и певицата Mey издадоха нов сингъл, наречен "Let It Rain", който вече е достъпен онлайн за всички фенове на качествената музика.

Подкрепата си към новия трак изказа и барабанистът на групата Jamiroquai - Дерик Макензи. Той написа: "Ще бъда честен, всички версии на тази песен са добри, но Groove и Sound Vocal миксът е невероятен. Гласът на Маргарита е невероятен в този трак, който е и добре написан и продуциран. Това определено е парче, което ще се пуска и слуша от мен по всички фронтове. Браво, Младен и Маргарита!"

Бавният и хипнотичен бийт, характерната ню соул хармония, преплетени с чувствените вокали на Mey, за пореден път разкриват уникалния почерк на българската независима музика, която те правят. Вече няколко страхотни парчета стоят зад гръба на дуото, затвърждавайки добрата колаборация между нежните вокали на Meу и професионалното миксиране и нестандартните бийтовете на DJ Mr. Moon. "За мое голямо удоволствие с партньора ми в този проект Mey сме се намерили на изключително дълбоко ниво. Когато започваме да творим, аз ѝ споделям музикални идеи, тя ми връща своите. В този процес на работа имам чувството, че тя е в главата ми и страхотно допълва разбирането ми за това как искам да завърша тази идея. Контактът е страхотен. В този контекст успяхме много добре да съчетаем настроението на аранжимента с изключително дълбокия текст на Маги", каза Младен Димитров, създател и водещ на така популярното предаване Jazztronica.

Издател на "Let It Rain" е британският Duffnote Recordings, собственост на известния музикант, продуцент и диджей Ричард Ърншоу. Лейбълът разпространява траковете и колаборациите на своите артисти по цял свят, като по този начин предоставя възможност за среща на имена от родната и световна музикална сцена. "Очакваме още много неща да се случат. Това е само началото", казва Младен, развълнуван от позитивната обратна връзка към песента.
         
Интервю с DJ Mr. Moon в предаването "Джаз ден" с водещ Светослав Николов - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички