Petia G с Бели крила


Petia G с Бели крила

3417

Младата българска поп изпълнителка Petia G пусна първия си самостоятелен сингъл.

Той носи името "Бели крила" и излезе след участието на певицата в предаването "Гласът на България". Въпреки че не достигна заветната победа в музикалното риалити, Petia G е избрала да върви по пътя на музиката. Затова събира идеален отбор, който да създаде песен за нея. Текстът на "Бели крила" е дело на двама изпълнители, които са истински хит сред най-младите и са наричани латинокрале - Торино и Пашата. Собствените си парчета творят в стил регетон, който се прокрадва и в песента на Petia G. Музиката е от Lu Arts, а последните щрихи слага Росен СтоевReptilla.

Клипът носи усещане за горещо лято и силни любовни емоции, като в ролите на двама влюбени влизат самата Petia G и плувецът Теодор Цветков. Режисьорският тандем Георги Салпаров и Симеон Михалков избират няколко локации за снимките, а финалният резултат е секси, горещо и емоционално видео с послание за невъзможните връзки. Само за дни дебютът на Petia G събра близо 14 000 гледания в YouТube и одобрението на феновете.

19-годишната Petia G е от Русе. От дете се занимава с музика. Завършила е музикалното училище в дунавския град с няколко профила - ударни инструменти, поп и джаз пеене и актьорско майсторство. През 2015 година стига до финала за избор на български представител за детската "Евровизия".

Изпълнителката беше приета в класа по поп и джаз пеене на Етиен Леви в НБУ.

Petia G в Instagram: https://www.instagram.com/petiagofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички