Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

NiB: Now in Bulgaria е тук и е Невъзпитано гол

12.11.2020   MySound.bg
Сингълът Невъзпитано гол
"Невъзпитано гол" се нарича видеото към втория сингъл на NiB: Now in Bulgaria, новия авторски проект на Николай Бекриев, Заека от Анимационерите и един от Palma Minuta.

Проетът идва в точния момент в странни и смутни времена, за да зарази с оптимизъм и обещанието, че всичко ще бъде наред. Песента е записана веднага след дебютната "Ядрено любопитен резонанс" и е част от романтичното раждане на NiB: Now in Bulgaria.

"Невъзпитано гол" е история за любовта като истина, за приятелството като смелост, за артистичността като единствен възможен вариант и е една от най-позитивните песни в проекта. Основна роля в клипа играе Диана. Диана има стил и класа на истинска дама, но в действителност е ретро ситроен, на който NiB вдъхва живот със своята искреност и чисти мисли. Уникалният автомобил е и нова търсена среща между Николай Бекриев и собственика на шармантната ДианаВладимир Василев, барабанист на Анимационерите.

Отговорната задача да визуализират идеите на NiB е поверена отново на режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова. Именно по време на снимките на първото видео "Ядрено любопитен резонанс", те повлияват до голяма степен и на връзката в текста човек-природа, и на добавянето на тромпетите във финалния вариант на "Невъзпитано гол".   
    
Официалният видеоклип на "Невъзпитано гол" е тук. Текст и музика – Николай Бекриев, аранжимент - Николай Бекриев и Георги СтаневГого (Студио Х, Gravity Co).

Now in Bulgaria@Instagram NiB


1566
100%
 

Юни ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930