Фондацията представя: Дони и Момчил на Spice Music Festival 2021


Фондацията представя: Дони и Момчил на Spice Music Festival 2021

3447

Дони и Момчил - първите български изпълнители, излъчени по MTV, се събират 20 години след последния си концерт.

Той предстои в афиша на Spice Music Festival 2021. Както MySound.bg нееднократно писа, събитието е обявено отново на пристанището в Бургас между 6, 7 и 8 август. Популярният тандем ще се изяви в първата вечер - на 6 август.

Песента на Дони и Момчил "Уморени крила" се изкачи на висока позиция в холандската класация на "Билборд". Британското списание Q подреди българите между най-големите на света за 1997 година наред с U2 и Oasis. Песента им "Нестинарка" излезе в милионен тираж в сборния диск "Sounds Like A New Europe". Те са два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.

Дони и Момчил отново ще се качат на обща сцена за съвместно шоу под надслов: "Фондацията представя Дони и Момчил" ексклузивно за летния купон.

Няма човек в България, който да не свързва 90-те с именно с тяхната музика, така че участието им в Spice Music Festival 2021 е истински подарък за децата на 90-те, отчитат организаторите.

Гигове в предстоящото издание на феста вече са потвърдили и Maxi Jazz - основател и неповторим глас на култовите Faithless, Stereo MC's, Bomfunk MC`s, "лошото момче" на американския рап Coolio, C-Block, Masterboy, Nana и Vengaboys.

Програмата тепърва ще бъде допълвана.

Промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен пропуск - онлайн от EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и Fest Team с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция №1 за музика от 90-те.

www.spicemusicfest.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички