HDSe7eN и Валентина дадоха нов живот на диско хита I Like It


HDSe7eN и Валентина дадоха нов живот на диско хита I Like It

2697

Ако си на 30 + и не си танцувал до полудяване на хита "I Like It" на британското електронно дуо Narcotic Thrust в тийнейджърските си години, значи си пропуснал цяла епоха на дансинга.

Едно от най-добрите денс парчета от началото на Милениума получи нов живот, за да препълва дансингите и през 2020 година благодарение на диджейския тандем HDSe7eN и убийствения глас на Валентина (LetItPlay). Римейкът "I Like It" излезе с ново видео. Песента е напълно преобразена, без капка от ретро звученето на 2004 г., когато беше премиерата на оригинала, но с акцент на най-важната съставка – магията на хита, неподвластна на времето.

"И двамата сме големи фенове на музиката от 90-те и началото новия век. От този период има толкова много парчета, които имат нужда от нов живот през погледа на съвременните тенденции за по-плътен кик и открояващ се бас, по-бавно темпо за по-deep усещане. "I Like It" е едно от любимите ни парчета и изцяло пасва на тази нова концепция за клубната музика", казват момчетата от дуото HDSe7eN, които са артисти на лейбъла Fa & Mi Music.

Нов глас на "I Like It" пък дава певицата Валентина, която покори MTV миналото лято с парчето "Let It Play". Парти шампионите я познават и като вокалистка на Ъпсурт. Идеята за  видеото към римейка е изцяло нейна. "Голотата в клипа е символ на свалянето на всички маски и пози, за да останеш накрая себе си и да си свободен да правиш само това, което те прави щастлив. Точно както се пее в "I Like It" - "не....не ми харесва това, което обществото налага, скучния ден от 9 до 5 не е за мен", споделя Валентина, която приковава  погледите на феновете в клипа.

HDSe7eN:

HDSe7eN е име, зад което стоят двамата утвърдени диджеи Hypnodrum и Se7en, последно направили официалния ремикс на песента "Вселена" на 4Magic, а преди това демонстрирали възможности и с хита "Sunbeams" на Fabrizio Parisi, MiYan и Белонога.

Hypnodrum (Иван Василев) е най-добрият диджей и музикален продуцент между офицерите и единственият офицер между диджеите и продуцентите у нас. Успешно съчетава страстта си към музиката и офицерския си пост във ВВС на България още от 1999 година. Печелил е конкурси в България и чужбина, но след второто място на състезание за ремикс на патриотична, възрожденска или народна песен през 2005 г. записва името си в българската музикална история. Неговият вариант на "Братец носи" става първата плоча с хаус музика у нас. Той е и първият български продуцент в Топ 100 на "Бийтпорт" за техно музика.

Иван Копринков (DJ Se7en) се занимава с музика от 5-годишен. Учи в Музикалната академия в Пловдив и специализира в Чехия. 5-кратен DJ шампион на страната. В момента е резидент на клуб "Паша" в Стара Загора.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички