В по-модерните Галактики на Елена Сиракова


В по-модерните Галактики на Елена Сиракова

3047

Тази странна и доста трудна за българските артисти 2020 година за певицата Елена Сиракова е наситена с много важни и вълнуващи събития.

Както MySound.bg вече писа, в нея гласовитата изпълнителка стана един от четиримата финалисти в последното издание на "Гласът на България", изнесе няколко изцяло авторски концерта и подгря един от концертите на Графа на стадион "Юнак" със свои песни. Преди месец Белослава избра именно нея да бъде младият артист, когото да представи в акустичния си лайв в предаването "БГ Версия". Елена Сиракова представя дебютния си миниалбум "Галактики" този месец.

Пилотният сингъл от него "[08:20] Ти си" излезе с динамично танцово видео с препратки към "Матрицата" и виртуалната реалност. Продукцията е подкрепена от Sony Bulgaria. В интригуващия клип са използвани актуални аудиопродукти, снабдени с най-новите технологии на компанията. Режисьор е Бианка Хинова, зад камерата е един от най-добрите български оператори - Александър Станишев. Монтажът е дело на Десислава Петрова.

Когато написва "Ти си", Елена знае, че точно Trombobby е човекът, който трябва да направи аранжимента. Тя му изпраща демозапис на идеята си и още на следващия ден получава от него аранжимент, в който се влюбва от първо слушане. След този успешен старт, двамата само за месец създават и другите 5 парчета от "Галактики"-те на пробивната дебютантка.

Албумът е реализиран със съдействието на националения фонд "Култура", програма "Творчески инициативи" и съдържа шест песни по текст и музика на Елена Сиракова, аранжиментите са на Божидар Василев - Trombobby, а мастерингът е дело на Юлиан Янев JJ Mastering Studio.

Връзка към "Галактики":

http://bit.ly/elenagalaktiki

Елена Сиракова във Фейсбук:

https://www.facebook.com/vselenasirakova

Снимка: Любов Череш

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички