Фронтдамата на Sevi представи на живо дебютния си албум


Фронтдамата на Sevi представи на живо дебютния си албум

3570

Както MySound.bg вече съобщи, вокалистката на SeviСветлана Близнакова, направи премиера на дебютния си солов албум "Tomorrow" и видеото към заглавната песен в Sofia Live Club през уикенда.

Фронтдамата представи 11 нови трака в различно звучене, встрани от типичния за нея хеви имидж и в компанията на още шест талантливи български музиканти: Мартин Профиров (П.И.Ф., Силует); Иван Попов (Тома); Рали Велинов (Sevi); Александър Кирилов (Etnotix, Vulgar Bulgar); Рози Лесидренска (Time Jugglers) и Милена Генева (Вокализирай това).

Въпреки слабата културна активност в столицата през последните месеци и ограничителните мерки, публиката запълни изцяло допустимите 30% от капацитета на залата и не позволи на музикантите да напуснат сцената преди заслужения бис.

Светлана Близнакова се обърна към феновете, призовавайки ги да не загубват вяра в утрешния ден и да бъдат по-свързани, напук на изолацията, в която се налага да живеем в последно време.

Вокалистката  благодари и на екипа, работил по албума: Рали Велинов, Александра Зернер, Петър Братанов, Симеон Славчев, Марин Мурлев, дизайнера Радостин ХристовСтин, фотографа Виктория Вучева и гостите от чужбина Johnny Gioeli и Alberto Steri.

В края на концерта Светлана представи и първото видео - към едноименния сингъл "Tomorrow". Клипът е заснет от Игнати Йорданов и на фона на мрачната 2020-та година отправя позитивно послание с поглед в бъдещето.

След прожекцията Антон Христов от Sugar DJs и DJust закри вечерта с премиерно слушане на целия албум.

Официалното видео към дебютния сингъл в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=g9Gs_ ermPFI

Дискът вече е достъпен за продажба на физически носител, a след броени дни ще може да бъде намерен и в онлайн платформите за музика.
 
Снимкa: Виктория Вучева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички