Мери Бойс Бенд отбелязват 25 години на сцената с концерт


Мери Бойс Бенд отбелязват 25 години на сцената с концерт

3260

Класическата музика ще посрещне мелодичния рок в изключителен акустичен концерт, посветен на 25-тата годишнина на Мери Бойс Бенд.

Събитието предстои в Централния военен клуб, София, от 20.00 ч. на 20 ноември (петък).

Красивата музика на любимата група ще бъде съпроводена от виртуозните изпълнения на струнен квартет Александър, настанени удобно в най-красивата зала в България. Вратите ѝ ще отворят в 19.30 ч.

На живо ще прозвучат знакови песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб", "Дългият път към дома" и "Щастливи дни". На място ще може да си вземете двойния диск "Mary Boys Band Collection", който музикантите издават по повод своята годишнина. Колекцията включва всички песни на групата.

Музикантите с вълнение помнят първото си участие през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, срещи с почитатели, музикални изяви, албуми, награди и песните "Непознати улици", "Дългият път към дома" и "Слънчогледите" в учебници по музика, те признават, че най-голямото признание е, че песните им са харесвани и се пеят:

"25 години сме на музикалната сцена в България. Искаме да го отбележим сред хората, които ни обичат. Поканили сме и приятели – квартет Александър, за да бъде концертът още по-красив! Каним всички почитатели на стойностната музика да дойдат! Те са ни верни партньори вече 25 години! Благодарим за обичта и подкрепата!", споделиха музикантите.

За концерта ще бъдат спазени всички ограничителни и предпазни мерки. В залата ще бъдат допуснати само лица с маски. С цел по-голяма безопасност и спокойствие на възрастните, този път не препоръчваме посещението на деца до 7-годишна възраст. Ако това е наложително, ще влизат безплатно и с маски. Пазете се, слушайте и подкрепяйте българската музика. Живи и здрави, ще бъдем заедно на 20 ноември!", допълва фронтдамата Мария Мутафчиева

Ограничено количество билети все още има:

-    в мрежата на Eventim, OMV, партньорските каси и тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/meri-bos-bend-na-25-sofia-centralen-voenen-klub-547046
-    в URBO: https://urboapp.com/bg/e2789-mary-boys-band-is-25-acoustic-concert

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички