Ето какво отговориха Ицо Хазарта, Тита и Ballan на феновете


Ето какво отговориха Ицо Хазарта, Тита и Ballan на феновете

2823

Както MySound.bg вече писа, NESCAFÉ 3in1 даде шанс на феновете да изпият сутрешното си кафе в компанията на Ицо Хазарта, Тита, Иво Аръков, Катрин Тасева и Ballan в специален онлайн стрийм.

Събитието е част от кампанията "Всеки талант си има вкус, открий своя".

Тита, която застана зад любимия си вкус Sweet & Cream, yвери, че "в живота няма случайни неща, важното е да настроиш себе си с позитивни мисли". Според Ицо Хазарта формулата за успех е да "гледаш да правиш това, което ти харесва", защото то трябва да носи удоволствие първо на теб, преди на другите.

Силната Катрин разкри, че любимият ѝ вкус е NESCAFÉ 3in1 Strong, а талантът не е нещо, което знаеш, че имаш веднага. Златното момиче на България разказа, че едва на 12 години е разбрала за своя талант в художествената гимнастика. Според състезателката всеки минава през трудни моменти в живота и дори понякога да ни се иска да захвърлим всичко, най-важно е да имаме хора, които вярват в нас и ни показват правилния път.

Тайното записване на народни танци и няколкогодишният опит като част от вокална група е помогнало на Ballan да си докаже, че човек не трябва да се страхува от непознатото. В отговор на въпросите за любовта, той сподели, че две е винаги по-добре от едно, подчертавайки и предпочитания им вкус с половинката му Надежда - NESCAFÉ 2in1. За успеха в онлайн пространството той и любимата му вярват и се стремят към това да бъдат себе си, защото така хората истински те опознават. Тита и Ballan също насърчиха феновете си да не се страхува от "хейт" коментарите. Те смятат, че когато някой има нещо негативно да каже, това значи, че правите нещо правилно.

В отговор на запитването "колко често си задаваш въпроса "защо?", Иво Аръков, който предпочита NESCAFÉ 3in1 Brown Sugar, отговори, че, за да знаем какво ни надгражда, трябва редовно да си задаваме този въпрос. За него е важно да се развива и обогатява, защото разчита, че чрез различни изразни средства може да покаже как да подобрим себе си и как да бъдем по-добри към другите.

След 5 години, всеки от тях си представя да е на различно място. За Катрин това е завършената кариера на спортист и изграждането на семейство. За Иво е да пусне едно музикално парче. Тита често си задава този въпрос и вярва, че човек не може да бъде сигурен къде ще го отведе животът, но е важно да се движим, да достигаме нови върхове и най-вече да сме здрави и щастливи.

Иво завърши лайв стрийма "Какъв е вкусът на твоя талант?" с това, че всеки талант може да блесне, ако имаме желанието да го развиваме, а най-важното е да не се отказваме.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички