Виктория пусна клип към третата си авторска песен


Виктория пусна клип към третата си авторска песен

3143

Българската участничка в "Евровизия" Виктория Георгиева представи новото си видео към "Ugly Cry" в своя YouTube канал.

Песента е създадена по време на музикалния лагер за "Евровизия" в Лондон, където Виктория и едни от най-добрите продуценти и композитори във Великобритания работиха по парчетата за конкурса. "Зад реализацията на този клип стои огромен труд. Отне ни повече от 18 часа, за да заснемем всичко, което бяхме планирали. Смятам, че е важно да благодаря преди всичко на нашите приятели от iCard, които направиха този проект възможен, и на продуцентите на клипа от Ligna Studios, Four Elementz и MatchPoint Productions…", споделя певицата.

"Ugly Cry" е третият сингъл на Виктория тази година. През март тя впечатли Европа с хита си от  конкурса "Tears Getting Sober" и покори едни от най-престижните международни музикални класации. След отмяната на надпреварата издаде "alright". "Ugly Cry" е  една от песните, с които България може да вземе участие в "Евровизия". Това потвърди и самата изпълнителка с пост в Инстаграм. Според правилата на конкурса, всяка песен, чиято премиера е след 1 септември, може да вземе участие в съревнованието. Българската делегация и екипът на Виктория отново ще използват доказалия се метод за вътрешен избор на песента. Точно той беше предпоставката България да постигне едни от най-големите си успехи в конкурса. Финалното решение ще бъде обявено през март.

Паралелно с това продължава и подготовката на Виктория за "Евровизия" 2021, където тя ще има възможност да представи страната ни пред близо 200 милиона зрители от цял свят. По-рано този месец българската музикална надежда и вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведоха среща, след която бе съобщено, че Министерството на туризма ще подкрепи българското участие на конкурса, а Виктория от своя страна ще бъде едно от лицата нашата държава пред света.

"Евровизия" 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май в нидерландския град Ротердам.

Както MySound.bg нееднократно писа, конкурсът ще бъде излъчен на живо по БНТ 1 от 22.00 часа българско време.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички