Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели книгата От любов от Веселин Маринов

21.11.2020   MySound.bg
От любов от Веселин Маринов
Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "От любов" от Веселин Маринов (корицата на снимката). Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с интригуващата книга. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича преподавателката по солфеж на Веселин Маринов в Естрадния отдел на Музикалната академия?

Крайният срок е 15.00 часа на 29 ноември, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/V.Marinov

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

"От любов" от Веселин Маринов е първата автобиография на едно от най-разпознаваемите лица на родната музикална сцена.

В нея талантливият певец разказва за мечтите си и за дългия път към тяхното сбъдване: от безгрижното детство във великотърновското градче Полски Тръмбеш, където се ражда любовта му към поезията и рок музиката, през казармата, където вече пее песните на любимите си световни банди и се вслушва в приятелски съвет да кандидатства в Консерваторията, през студентските години и поканата да стане част от група Импулс, решението да поеме по собствен път, включително в Германия, завръщането и дългогодишното му партньорство с Тончо Русев и Евтим Евтимов, които написват за него емблематични песни, та чак до днес, когато името му се е превърнало в нарицателно.

"Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните! Екипът ни ще се свърже с късметлията на посочения от него телефонен номер, за да уточни получаването на наградата.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.


2271
100%
 

Юни ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930