Рут Колева с нова песен, малки тайни и голям успех


Рут Колева с нова песен, малки тайни и голям успех

3003

"След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност…", казва Рут Колева.

Тя избухна с поредния си музикален пожар, запален три месецa след успеха на "On My Way", и дошъл 5 месеца след фурора на "Candy Coated". "All The Guys" ѝ осигурява ексклузивитет в МТV- Америка, като песента е обявена в месечния прес рилийз на канала, още преди нейното официалното представяне.
 
Макар парчето да е много лично и интимно, Рут разкрива: "All The Guys" не е музикален спомен за "всички онези момчета". Написана е за случващото се в живота ми - онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с "лошите момчета". През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен - и като човек, и като артист. "All The Guys" е за онази истина, която трябва да оцелее след предразсъдъците и наложените табута".
 
Рут споделя, че пише песента заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис - Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста. Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и албума "Confidence. Truth".

"All The Guys" в YouTube
 
"All The Guys" вероятно скоро ще бъде представена на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага "Joanne Trattoria". Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманота за редовни концерти в ресторанта. Двамата се срещат след като Джо попада на концерта на Рут със Софийската филхармония в интернет. Пише ѝ, впечатлен от начина по който преживява музиката, и скоро след това българката става част от неговата програма заедно с номинирания за "Грами" басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).  

http://facebook.com/ruthkoleva

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички