Лейди Гага с главна роля в нов филм


Лейди Гага с главна роля в нов филм

2762

Лейди Гага ще играе главната роля в трилър с Брад Пит, наречен "Bullet Train", по японска мистериозна история.

След огромния успех на "Роди се звезда" с участието на вокалистката, очаквано се появи още едно предложение към поп звездата за изява в седмото изкуство. Филмът е режисиран от Дейвид Лейч ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу") и е базиран на романа на Котаро Исака "Maria Beetle". Сюжетът на екшъна проследява група наемни убийци и отношенията между тях, а куршумите прелитат във влак-стрела. Сценарият е дело на Зак Олкевич. Пит ще влезе в ролята на наемник с прякор Калинка.

Източник, близък до продуцентите, потвърди, че хитовата певица е приела ролята. Снимките ще започнат следващата пролет. Както MySound.bg вече писа, за ролята си в "Роди се звезда" Лейди Гага получи номинация за "Оскар" и бе удостоена с престижната награда "Грами" заради песента  "Shallow". Композицията, дело на Лейди Гага, Mark Ronson, Anthony Rossomando и Andrew Wyatt, бе включена в саундтрака към режисирания от Брадли Купър филм "Роди се звезда" ("A Star Is Born"). В партньорство с Купър певицата доказа, че има и актьорски талант.

"Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш достатъчно смел, за да си това, което си. Искам всеки по този път да намери радост в себе си. Това ми каза и Брадли Купър преди последната ни репетиция за "Shallow": "Нека да донесем малко радост". И тази радост много ми помогна. Истината е, че винаги съм била предопределена да изживея мечтите си и въпреки това имаше толкова много пречки на пътя ми. Имаше толкова много неща, които не приемах, и те ме унищожаваха, измъчваха, травмираха", не крие певицата.

Това ще е трети голям филм на нея, след като преди година стана ясно, че ще участва и в един от новите проекти на Ридли Скот. В него тя играе Патриша Реджани. Продукцията е вдъхновена от реални събития, проследяващи именно Реджани, наричана още Черната вдовица, тъй като е съпруга на убит наследник на модната династия Гучи. Самата тя е изкарала 18 години в италиански затвор заради организирането на убийството през 1995 година.

Случаят се смята за едно от най-скандалните престъпления във висшето общество в Италия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички