Металика събра над $ 1 милион с благотворителен лайв


Металика събра над $ 1 милион с благотворителен лайв

3787

Благотворителен концент на Металика помогна да бъдат събрани $ 1,3 милиона.

Приходите, събрани от лайв-стрийм шоуто на 14 ноември, отиват за фондацията на групата All Within My Hands, чиято дейност е посветена на създаването на устойчиви общности чрез образование на работната сила, борбата с глада и предоставянето на други "критични местни услуги".

В профила си в Twitter титаните съобщиха, че средствата ще бъдат използвани в подкрепа на партньорски организации, борбата с COVID-19 и облекчаване на последиците от бедствия. "Изключително сме щастливи да бъдем част от това", заяви фронтменът Джеймс Хетфийлд по време на събитието и благодари на феновете за тяхната подкрепа, бидейки част от инициативата. Шоуто е записано в студиото на групата в Сан Рафаел, Калифорния. Музикантите изпълниха 14 парчета, от които осем акустични. Освен кавъри на Дийп Пърпъл, Боб Сигър и класиката "The House Of The Rising Sun", акустичната част на гига включи версии на "Blackened" и "Now That We’re Dead", пояснява caйтът NMЕ.

Както MySound.bg вече писа, по-рано тази година метъл колосите дариха $ 350 хиляди чрез All Within My Hands на четири организации, работещи в полза на засегнатите от пандемията от коронавирус, при това не само в САЩ, а в целия свят.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички