На дансинга: Поли Генова


На дансинга: Поли Генова

3319

Поли Генова изстреля още едно парче от актуалния си албум "Твоя".

"Last Night" е в диско и синтуейв стил и изцяло отговаря на най-актуалните тенденции в световната музика. Песента се родее с хитовете на Mylie Cyrus "Midnight Sky", на The Weeknd "Blinding Lights", "Let’s Love" на David Guetta & Sia, "Levitating" feat. DaBaby на Dua Lipa и много други, които връщат в светлината на прожекторите звученето от 80-те и 90-те години.

"Last Night" е създадена от екипа, който стои зад хита на Поли "How We End Up". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си "So Far Away" заедно с David Guetta и Martin Garrix.

Режисьор на видеото е Томислав Михайлов Чочо. Клипът ни връща в 80-те и впечатлява с много блясък и ефектна хореография, дело на Милен Данков. В кадрите вокалистката сменя няколко провокативни визии, за които се грижи стилистът Стоян Апостолов. Уникалните костюми, с които изпълнителката е облечена, са специално изработени за клипа от дизайнерката Пембе Кенан.

"С "Last Night" изпращам положителната си енергия до всички мои фенове, защото в тези трудни времена имаме нужда от повече усмивки и добро настроение. Надявам се тази песен да повтори успеха на "How We End Up" и да докосне всички почитатели на хубавата музика. Благодаря на невероятния ми екип, който въпреки необичайната обстановка успява да създава наистина качествени продукти", заяви Поли Генова.

Песента има потенциал и реални шансове да се конкурира както в национални, така и в световни музикални класации, да се изкачи на гребена на вълната, да се превърне в любима песен на аудиторията. С елегантен стил и красота във видеото екипът разкрива свят на блясък, емоции, зареждащи с живот ритми. Желаем успех на Поли Генова и "Last Night", коментират музикални редактори от БНР.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички