Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мерилин Менсън вампирясва в Калейдоскоп на ужасите


Мерилин Менсън вампирясва в Калейдоскоп на ужасите

2798

Мерилин Менсън ще участва във втория сезон на "Калейдоскоп на ужасите" ("Kaleidoscope Оf Horrors"), чиято премиера е анонсирана за 2021 година в услугата за стрийминг Shudder.

Хорър сериалът ще бъде продуциран от Грег Никотеро, който вече е работил по няколко части на "Evil Dead". Менсън, който има мрачен характер и шокира с черен хумор, със сигурност ще може да демонстрира не само с музикален, но и актьорски талант. Сценарият на епизодите ще бъде базиран на разкази на Стивън Кинг и американски комикси от 50-те години. Освен това жанровете ще бъдат много разнообразни: ужас, трилър, черна комедия, фентъзи. Планирани са шест нови епизода с върколаци, отмъстителни зомбита и грозни чудовища.

Певецът има опит с подобни роли, а самата му визия е допълнителна екстра. Още преди години сп. "Билборд" публикува класация на най-страховитите музиканти на всички времена и челното място в нея зае Мерилин Менсън, известен с предизвикателните си гневни и богохулни текстове, поведение и визия, определяна от мнозина като "болна", и скандално сценично поведение. Той бе поставен на първа позиция заради "страшния" си маниер на пеене, умението да композира мрачна и депресираща музика, да се облича и да се гримира като страшилище, а също и заради видеоклиповете си в стил хорър филми. На втора позиция бе Лейди Гага, популярна с екстравагантните тоалети, които на някои изглеждат стряскащи и отблъскващи. Лейди Гага отстъпва на Менсън само с един процент. Под № 3 читателите на списанието поставиха маскираните членове на американската метъл банда Slipknot, последвани от Принца на мрака Ози Осбърн и бащата на шок рока Алис Купър.

Мерилин Менсън, наричан още The God Of Fuck, е версия 2020-а на гордата титла "американски психар". През 1997-а рокаджията предприема своя марш на скок и в седмото изкуство, дебютирайки в ролята на порно актьор от култовия филм на Дейвид Линч "Изгубената магистрала". На следващата година участва в "Опасна  игра", лента на тогавашната му приятелка Роуз Макгоуън. После изигра травестита Кристина в "Party Monster". Беше заснет в документалната политическа продукция на Майкъл Мур "Гимназията Кълъмбайн", където говори за влиянието на музиката си върху престъпността. През 2004-а го видяхме в "Сърцето лъже за всичко" и озвучи Едгар Сивия в компютърната игра "Зона 51". Появи се като барман в "Rise Оf Тhe Dead" наред с Луси Лиу. Снима се и в шест епизода от финалния 7-и сезон на сериала "Синове на анархията". Негов кумир е Джони Деп, около когото музикантът се навърта от 19-годишна възраст. За да бъде избран за достоен кръстник на дъщеря му Лили-Роуз Деп.

Някои от по-известните  филмови песни на двуметровата индъстриъл метъл легенда са включени в саундтраците към блокбъстърите "Матрицата", "От ада" и "Заразно зло".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички