Спечели книгата на Лесли-Ан Джоунс Кой уби Джон Ленън?


Спечели книгата на Лесли-Ан Джоунс Кой уби Джон Ленън?

3188

Както обещахме, специалната коледно-новогодишна поредица на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Колибри", в чийто пребогат меломански каталог се появи книгата на Лесли-Ан Джоунс "Кой уби Джон Ленън?" (корицата на снимката). Двама от вас получават получават уникалния шанс да се сдобият с автобиографичната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича дискът с кавъри на песни на Джон Ленън, с който той попадна в Топ 15 на класацията "Билборд 200" за най-продавани албуми в САЩ заедно с колегите си Пол Макартни и Джордж Харисън поотделно в една и съща седмица през юни 2007 година?

Крайният срок е 13.00 часа на 24 декември, петък.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/John Lennon

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно книгата да стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*

Подзаглавието на 400-страничната творба на Лесли-Ан Джоунс "Кой уби Джон Ленън?", преведена от Мирела Стефанова, е "Животът, любовите и смъртта на най-великата рокзвезда". Това не е обикновена биография. Авторката споделя, че не желае да напише биография, която следва фактологията, а да разгадае легендата. Тя се заравя в творчеството и в живота му, за да намери отговорите. Книгата се чете като роман... Говори се за многото лица на музиканта.

"Кой уби Джон Ленън?" е много емоционално произведение, което провокира да се върнем към безсмъртните албуми на Битълс и на Джон Ленън. Книгата излезе по повод няколко годишнини - тази от рождението, тази от убийството на Ленън и годишнина от разпадането на Фаб Фоур.

Късно вечерта на 8 декември 1980 година, когато се разчува новината, че в Ню Йорк хладнокръвно са застреляли най-обичаната рок звезда на света, планетата спира да се върти за милиони хора. В своето увлекателно изследване популярният музикален биограф и журналист Лесли-Ан Джоунс разкрива загадката, за да представи по неповторим начин пълен портрет на мъжа, неговия живот, връзки, ненавременната му смърт и вечното му музикално наследство.

Разгръщайки историческите пластове, Джоунс проследява възходите и паденията в  професионалния и в личния живот, които принуждават Ленън да се премести в Ню Йорк, където в онази съдбовна зимна нощ е застрелян на улицата пред дома си. Но кой или какво всъщност го уби? И кога умря "истинският" Джон Ленън?

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Междувременно, все още не е късно да пробвате късмета си за "Белите и черни клавиши на моя живот" от Стефан Диомов.

Вижте как ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички