Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Теодора Цончева ни потапя в магията на Коледа


Теодора Цончева ни потапя в магията на Коледа

2696

Теодора Цончева зарадва своите почитатели с "Merry Christmas", която е първата ѝ коледна песен.

Видеото имаше своята премиера в официалния канал на певицата в YouTube, който има над 100 000 последователи. "Аз много обичам Коледа и отдавна съм си мечтала да направя специална коледна песен, но точният момент все не идваше. А тази година е толкова странна и тягостна за всички, и реших, че точно затова сега е моментът да направя една светла, празнична песен, която да внесе малко топлота и коледен дух", споделя изпълнителката.

През последните две години Теодора Цончева се превърна в една от любимките на всички, които обичат да гледат видеа в платформите за видеосподеляне. Кратките комедийни видеа излизат всеки четвъртък в нейния YouTube канал, като в повечето от тях тя иронизира ситуации и случки, с които всички се сблъскваме във всекидневието си. Нейните последователи в най-популярната платформа за видеосподеляне са над 100 000, а видеата ѝ са гледани милиони пъти.

Повече за Теодора Цончева

Съвкупност от глас, артистизъм, чар и огнени танци – това е Теодора Цончева.

Родена в Пловдив на 20 април 1991 година. Когато е на три годинки, семейството ѝ се премества в София, където Теодора израства. Произлиза от семейство на музиканти – майка ѝ, баба ѝ и леля ѝ са пианисти, затова и тя също поема по пътя на музиката. На девет години започва да пее във вокална група Бон-бон. С тях Теди участва в множество концертни и телевизионни изяви, като дори пее в зала 1 на НДК редом до Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Найденов, Йорданка Христова и други от най-големите български звезди. По-късно  продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че нейно огромно вдъхновение е Майкъл Джексън.

Тренирала е за кратко художествена гимнастика, модерен балет и спортни танци. През 2010 година се записва на уроци по салса, а през 2012 година започва работа като помощник-инструктор. Не след дълго става и главен инструктор на своя собствена група ученици по латино танци.

През 2011 година се явява на кастинг за популярното в цял свят шоу X Factor, но не успява да достигне до големите концерти. Две години по-късно опитва отново, като този път стига до полуфинал. Ментор ѝ е Велизар Соколов-Заки. На първия концерт отива на елиминации за оставане в шоуто и печели четирите гласа на журито срещу Георги Арсов. На седмия голям концерт отива на елиминация заедно с Таня Димитрова и отново печели. В крайна сметка Теди финишира на четвърто място в шоуто.

Както MySound.bg вече писа, Теодора издава дебютната си песен "Зелена светлина" заедно с Тодор Гаджалов и Део на 30 май 2014 година. Парчето е по музика на Теодора Цончева и Тодор Гаджалов, аранжимент на Тодор Гаджалов, текст на Лора Николаева, Теодора Цончева и Део. Продуцент на проекта е Велизар СоколовЗаки, който продължава да подкрепя Теди и след X Factor. През 2015 година излиза първата ѝ самостоятелна песен "Взимам всичко". Тя е по музика и текст на певицата, аранжиментът е дело на Васил Иванов Dexter, а продуцент на звукозаписа е Велизар СоколовЗаки.

Теодора Цончева във Фейсбук: https://www.facebook.com/theodoratsoncheva

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички