Теодора Цончева ни потапя в магията на Коледа


Теодора Цончева ни потапя в магията на Коледа

2676

Теодора Цончева зарадва своите почитатели с "Merry Christmas", която е първата ѝ коледна песен.

Видеото имаше своята премиера в официалния канал на певицата в YouTube, който има над 100 000 последователи. "Аз много обичам Коледа и отдавна съм си мечтала да направя специална коледна песен, но точният момент все не идваше. А тази година е толкова странна и тягостна за всички, и реших, че точно затова сега е моментът да направя една светла, празнична песен, която да внесе малко топлота и коледен дух", споделя изпълнителката.

През последните две години Теодора Цончева се превърна в една от любимките на всички, които обичат да гледат видеа в платформите за видеосподеляне. Кратките комедийни видеа излизат всеки четвъртък в нейния YouTube канал, като в повечето от тях тя иронизира ситуации и случки, с които всички се сблъскваме във всекидневието си. Нейните последователи в най-популярната платформа за видеосподеляне са над 100 000, а видеата ѝ са гледани милиони пъти.

Повече за Теодора Цончева

Съвкупност от глас, артистизъм, чар и огнени танци – това е Теодора Цончева.

Родена в Пловдив на 20 април 1991 година. Когато е на три годинки, семейството ѝ се премества в София, където Теодора израства. Произлиза от семейство на музиканти – майка ѝ, баба ѝ и леля ѝ са пианисти, затова и тя също поема по пътя на музиката. На девет години започва да пее във вокална група Бон-бон. С тях Теди участва в множество концертни и телевизионни изяви, като дори пее в зала 1 на НДК редом до Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Найденов, Йорданка Христова и други от най-големите български звезди. По-късно  продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че нейно огромно вдъхновение е Майкъл Джексън.

Тренирала е за кратко художествена гимнастика, модерен балет и спортни танци. През 2010 година се записва на уроци по салса, а през 2012 година започва работа като помощник-инструктор. Не след дълго става и главен инструктор на своя собствена група ученици по латино танци.

През 2011 година се явява на кастинг за популярното в цял свят шоу X Factor, но не успява да достигне до големите концерти. Две години по-късно опитва отново, като този път стига до полуфинал. Ментор ѝ е Велизар Соколов-Заки. На първия концерт отива на елиминации за оставане в шоуто и печели четирите гласа на журито срещу Георги Арсов. На седмия голям концерт отива на елиминация заедно с Таня Димитрова и отново печели. В крайна сметка Теди финишира на четвърто място в шоуто.

Както MySound.bg вече писа, Теодора издава дебютната си песен "Зелена светлина" заедно с Тодор Гаджалов и Део на 30 май 2014 година. Парчето е по музика на Теодора Цончева и Тодор Гаджалов, аранжимент на Тодор Гаджалов, текст на Лора Николаева, Теодора Цончева и Део. Продуцент на проекта е Велизар СоколовЗаки, който продължава да подкрепя Теди и след X Factor. През 2015 година излиза първата ѝ самостоятелна песен "Взимам всичко". Тя е по музика и текст на певицата, аранжиментът е дело на Васил Иванов Dexter, а продуцент на звукозаписа е Велизар СоколовЗаки.

Теодора Цончева във Фейсбук: https://www.facebook.com/theodoratsoncheva

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички