Топ 5 на най-популярните коледни песни


Топ 5 на най-популярните коледни песни

10655

Хайде да не се лъжем, повечето от нас само чакат да мине Хелоуин, за да пуснат на макс плейлиста с коледни песни и да се отдадат на предпразнична подготовка – от намигащите лампички и горещия шоколад, през избирането на подаръците и... Марая Кери на repeat.

Точно това е темата на настоящата класация на гиганта A1Топ 5 хитове, без които празниците няма да са същите, ако не ги чуем поне веднъж (или 1 000 пъти, няма да ви съдим).

5. Wham! - "Last Christmas" (https://deezer.page.link/Am45DjJdN4PCK8d56)

От 1984 година насам коледният "химн" на Джордж Майкъл е сезонен фаворит с хиляди кавъри - дори Тейлър Суифт е създала своя версия.

4. Bing Crosby - "White Christmas" (https://deezer.page.link/nTMGaKcbSjEb8AqL9)

Вечно актуална класика, добила популярност през 1943 година като част от саундтрака на "Holiday Inn", с която лентата печели награда от Академията за най-добра оригинална песен. Според Рекордите на Гинес "White Christmas" е сред най-продаваните сингли за всички времена.

3. Jose Feliciano - "Feliz Navidad" (https://deezer.page.link/X3uKyfrEfXgwSMrX8)

Сингълът на именития испанец се превърна в една от най-популярните коледни песни в света - не е изненада, като се има предвид перфектният потенциал за коледно караоке.

2. Bobby Helms - "Jingle Bell Rock" (https://deezer.page.link/r4NazuK7VjtYX63Y9)

Евъргийнът от света на кънтри музиката с участието на легендата на НешвилХанк Гарланд, всъщност е написан от двама рекламисти през 1956 г. Може би това обяснява защо е толкова запомнящ се.

1. Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You" (https://deezer.page.link/RxMNsGgyuTn8CPL99)

Каквото и да кажем за този безапелационен коледен хит, ще е малко. Хитовата Марая Кери заема първото място, а песента е толкова популярна, че влиза в класацията Billboard Hot 100 всеки декември.

Тези и още стотици коледни песни може да слушате в Deezer Premium– новата услуга за музикален стрийминг от А1. В платформата ви очакват над 56 милиона записа, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки, който сам разпознава любимия ви стил и предлага нови интригуващи предложения от него. Ще се забавлявате с функцията FLOW, която научава какво харесва потребителят и какво не, след което възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки. Допълнително удобство е, че песните могат да бъдат слушани дори и офлайн. Всеки има шанс да използва функцията, с която да си направи свое лично караоке. Клиентите, които искат да се абонират за музикалната стрийминг услуга Deezer Premium от А1, могат да го направят на https://www.a1.bg/a1-music

За старта на услугата А1 обяви и 3-месечен промоционален безплатен абонамент за Deezer Premium за всички свои потребители на мобилни услуги на договор, както и едномесечен абонамент за тези, които използват предплатени карти.

За да го получат, клиентите трябва да заявят използването на услугата до 31 януари 2021 година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички