Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

David Guetta с трето издание на лайвстрийма United At Hоme

31.12.2020   MySound.bg
David Guetta

След като събра  $1.5 милиона (USD) за благотворителност с 50 милиона гледания в Маями и Ню Йорк, United At Home продължава от емблематичния Париж.

Отново обединявайки хората по света, David Guetta кани всички да се присъединят към него за отпразнуването на Новата година и разпространяването на празничен дух, подкрепяйки хората в нужда.
 
След като привлече над 50 милиона глобални гледания с предишните издания на United At Home  и подобри рекорда на Гинес за най-гледан диджейски сет във Фейсбук, суперзвездата   продължава начинанието си да домакинства модерни продукции, на които можем да се наслаждаваме от домовете си навсякъде по света.

Третата част от поредицата United At Home предстои на Нова година от Париж - дестинация, към която мнозина от всички краища се отправят, за да отпразнуват края на годината.  Ето кога и от къде може да бъде наблюдавано шоуто, което е в сътрудничество с PS5 и Xiaomi: Paris Midnigt/ London 11 pm / Los Angeles 3 pm / New York 6 pm / Dubai 3 am и Tokyo 8 am.

На живо от Града на любовта, диджеят и продуцент обещава да донесе обич и светлина на домакинствата по света, показвайки кадри от един от най-красивите градове и обединявайки мнозина за Нова година чрез Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Twitch, VK, Insight TV и Triller.

Guetta набра над $1.5 милиона за благотворителност със събитията United At Home от Маями и Ню Йорк, налагайки стандарт за следващото издание в полза на UNICEF и Les Restos du Coeur, една от най-големите френски благотворителни организации, дистрибутираща пакетирана и топла храна на нуждаещите се. Празничният сет ще бъде излъчен от едно от най-магичните места във френската столица, което ще бъде разкрито в съответната нощ.
 
От изпълнение на басейна, при което 8 000 танцуваха на емблематичните песни на френския артист, до балконите през април в Маями и представяйки изключително шоу от върха на Rock Observation Deck в Rockefeller Center през май в Ню Йорк, рекордът на Guetta като домакин на тазгодишните незабравими лайвстрийм събития говори сам за себе си. Започнете 2021 с качествена електронна музика, стилно шоу и споделете празничния дух, в подкрепа на онези, които не са в добро материално положение.

Феновете и зрители поздравиха Guetta в социалните мрежи за скорошното му изпълнение за Top 100 DJ Mag Poll. David не само получи световно признание като №1 DJ на 2020, но и за открояващия се и иновативен сет с музика, продуцирана или ремиксирана от него в стил Future Rave. В една от най-продуктивните му години, David Guetta възроди денс музиката с движението Future Rave заедно с Morten. Издавайки "Future Rave" EP, суперзвездата остана верен на поп страната си, пускайки хита "Let’s Love" със Sia, който събра над 100 милиона слушания. Сега знаменитият френски диджей е решил да подкрепи хората в нужда с лайвстрийм събитията United At Home и да забавлява феновете по света със сетовете Tomorrowland като David Guetta и Jack Back.
 
За Xiaomi
За по-малко от 10 години Xiaomi стигна от стартъп до най-големия бранд за смартфони в света, извеждайки слогана си "иновация за всички" на изцяло друго ниво с иновативен смарт телефони и устройства. Xiaomi ще продължат да свързват света, като се присъединят към David Guetta, за да подкрепят хората в нужда и да посрещнат новата година.

За Les Restos du Coeur
Les Restos du Cœur е неправителствена организация, основана през 1985 година от известния френски комик Coluche. "Дори във Франция има гладуващи хора", казва той. 35 години по-късно борбата срещу глада и бедността продължава. През  2019-2020, 73 000 доброволци са осигурили 136,5 милиона пакета с храна за повече от 875 000 души в тези дистрибуционни центрове и още десетки хиляди на хората по улиците.



362
100%
 

Януари ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031