Подкрепа за семейството на Димо от P.I.F.


Подкрепа за семейството на Димо от P.I.F.

2992

Стартира кампанията "Подкрепа за семейството на Димо от P.I.F."

Организатори са "Пощенска кутия за приказки", фондация "Майко Мила" и eDesign Interactive, които направиха безвъзмездно интернет страницата за благородното дело.
 
Както MySound.bg информира, Димо Стоянов, известен като Димо от група P.I.F., почина на 21 декември, ден преди рождения ден на съпругата си Люба. Семейството има две невръстни дъщери – Ая на 6 години и Елиза само на годинка.
 
Парите се събират в сметка на фондация "Майко Мила" и ще бъдат дарени на семейството на Димо. Бенефициер е Любомира Пиперова – вдовица на талантливия музикант.

Рокаджията открива щастието в лицето на красивата Люба, с която се запознават на кастинг за сериал. Той се пробва за роля, тя е кастинг-режисьор. Не го одобряват, но помежду им веднага пламват искри, макар тогава тя да е омъжена за друг. Люба дори забременява с първото им дете още преди да се е разделила с бившия си. В крайна сметка с Димо заживяват щастливо с първата си дъщеря Ая, а през лятото на миналата година се ражда и малката Елизабет.
 
Всеки може да помогне на кампанията като посети страницата:

https://olemale.bg/zadimo.

Междувременно стана ясно, че новите песни на група P.I.F. ще видят бял свят.

В последните седмици преди да се разболее, Димо Стоянов и останалите момчета работят и почти завършват шестия си студиен албум "10 песни - 10 магични места". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички