Dub FX, Naxatras, Black Mass и Krekhaus в афиша на Wrong Fest


Dub FX, Naxatras, Black Mass и Krekhaus в афиша на Wrong Fest

3142

Dub FX (на снимката), Naxatras, Black Mass и Krekhaus попълват програмата на Wrong Fest 2021.

Както MySound.bg вече съобщи, пренасроченото издание на събитието ще се проведе в Пловдив на 2 и 3 юли. Обявените досега имена в афиша са Gogol Bordello, Mother’s Cake, Shortparis, Пистамашина и Спални места. Това е девето издание на феста и второ поредно в града на тепетата, след като той се оказа подходящ домакин, съдейки от успеха, постигнат през 2020 г., посочват организаторите.

Dub FX е австралийски уличен артист, който е от основно значение за развитието на съвременните дъб, хип-хоп, дъбстеп, дръм-ен-бейс, джънгъл, реге и ска сцени. Със стотици милиони гледания и слушания по музикалните платформи той със сигурност ще е един от фокусите на Wrong Fest 2021.

Naxatras е гръцка нео-сайкъделик банда, която може да бъде определена като един от двигателите на сайкъделик-рок сцената на Стария континент. С име, произхождащо от лунен цикъл в индуистката митология и музика, която в корените си държи LSD спомените на Jimmy Hendrix, Naxatras е сред най-магичните формации в тази част на света.

Black Mass е електронен проект на британеца Бенджамин Джон Пауър. Заигравката между black (черно - анг.) и blanc (бяло - фр.) съчетано с мass (маса - физ.ед.) е перфектно наименование за музиката, която той създава. Сродник на Forest Swords, S U R V I V E и други имена от това направление, електро-индъстриъл сетът на Black Mass ще покаже, че няма от какво да ни е страх, защото няма нищо за губене.

Krekhaus е български състав, който може да е от всеки край на света и от почти всяка епоха от последните 50 години. Групарите свирят музика, която не контролират и може най-общо да бъде оприличена на блус, защото под това име влиза всичко, на което може да се радваш и да ридаеш едновременно. На тях им предстои да издадат албум и с оглед ситуацията - нищо чудно Wrong Fest 2021 да се окаже и неговата промоция.

Wrong Fest 2021 e част от програма "Наследство" на Пловдив 2019 - Европейска столица на културата.

Билети на цена от 70 лева - в мрежата на Bilet.bg и касите им.

Билети: https://bilet.bg/bg/events/wrong-fest-2021/2515

Събитие: https://www.facebook.com/events/849730745841848

Инстаграм: https://www.instagram.com/wrongfest2021

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички